Sausspuiten

Sausspuiten

De trend van 2021

Sausspuiten is de nieuwe trend, hierbij wordt met een airlessmachine het materiaal aangebracht. Hierdoor ontstaat een prachtig glad eindresultaat.

Latex sausspuiten kan op veel ondergronden, u moet daarbij denken aan gewoon stucwerk, steen maar ook op (glasvlies)behang. Niet alleen bij nieuw stucwerk maar ook bij bestaande situaties is het mogelijk om deze werkwijze toe te passen. Voordeel hiervan is snel werken, dus lagere kosten ten opzichte van rollen. Maar het levert ook een streeploos resultaat, wanneer met een roller nogal eens de aanzetten van de vacht van de roller te zien zijn, waardoor er strepen ontstaan in het sauswerk. Dit kan makkelijk voorkomen worden door uw plafond of wanden voorzien van latex saus spuitwerk. 

Als u kiest voor sausspuiten dan zorgen wij dat de gehele woning wordt afgeplakt en na het spuiten weer schoon wordt opgeleverd. Zo kunt u echt genieten van het resultaat.

“ga voor een glad resultaat met sausspuiten”

Speciaal voor nieuwbouw woningen hebben wij de optie om de muren eerst dun te pleisteren, daarna schuren en hierna de latex spuitlaag aan te brengen. Dit wordt gedaan voor minder geld dan traditioneel stucwerk.

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan.

Kijk ook even op onze projecten pagina voor voorbeelden. Laat het ons weten of we wat voor u kunnen betekenen. Wij staan voor u klaar.

Sausspuiten